لیست قیمت تابلو روان فول کالر و تلویزیون شهری
لیست قیمت تابلو روان فول کالر و تلویزیون شهری

لیست قیمت تابلو روان فول کالر و تلویزیون شهری

 

لیست قیمت تابلو روان فول کالر و تک رنگ (LED و SMD) 

(شرکتی درجه یک)

ردیف نوع کالا تعداد پیکسل
(در متر مربع)

قیمت هر متر مربع

1 تابلو روان تک رنگ قرمز جنس درجه یک سه سال گارانتی            10,000  تومان10/500/000
2 تابلو روان تک رنگ سبز جنس درجه یک سه سال گارانتی           10,000  تومان 11/500/000
3 تلویزیون فول کالر P10 3 in 1 (5500)           10,000  تومان 23/500/000
4 تلویزیون فول کالر P10 3 in 1 (7500)           10,000  تومان 25/500/000
5 تلویزیون فول کالر P10 RGB (8500)           10,000  تومان 27/000/000
6 تلویزیون فول کالر P8 3 in 1 (7500)           16,000  تومان 28/000/000
7 تلویزیون فول کالر P5 Outdoor SMD           40,000  تومان 35/000/000
8 تلویزیون فول کالر P5 Indoor SMD           40,000  تومان 24/000/000
9 تلویزیون فول کالر P4 Intdoor SMD           62,500  تومان 32/000/000
10 تلویزیون فول کالر P2.5 Intdoor SMD          160,000  تومان 46/000/000

تابلو روان می تواند به تناسب نیاز مشتری به صورت تک رنگ یا تمام      رنگی ( تابلو ال ای دی فول کالر و SMD ) تولید شود. تابلو روان بسته به ویژگی هایی نظیر رنگ آن، تعداد پیکسل در متر مربع و کیفیت آن می تواند قیمت های متفاوتی داشته باشد. در جدول فوق، جدیدترین قیمت انواع تابلو روان تک رنگ و تابلو روان فول کالر را مشاهده می کنید. حتی اینکه شما تابلو روان را در چه محیطی می خواهید نصب کنید و قرار است از چه فاصله ای دیده شود مسئله بسیار مهمی است که برای انتخاب شما باید در نظر گرفته شود.

از صفر تا 100 کار ، شامل گرفتن مجوزات لازم، طراحی و ساخت، نصب تابلو روان و راه اندازی، تعمیرات و پشتیبانی قطعات، توسط مجموعه پارسی الکترونیک انجام می شود. هر کدام از این فرآیندها نیاز به تخصص و پشتیبانی دارد تا شما بتوانید با توجه به هزینه ای که پرداخت می کنید ، نتیجه مطلوب را بگیرید. همیشه باید توجه داشت که تبلیغات جز جدایی ناپذیر کسب و کارها ، مخصوصا مغازه ها و فروشگاه های بزرگ هستند. رسانه های مختلفی برای این کار وجود دارد و هر کدام میزان تاثیر متفاوت و هزینه های مختلفی دارند. البته زمان اطلاع رسانی و میزان آگاهی که به مشتریان و مخاطبان هم می دهند، متفاوت است. امروزه دیگر با پیشرفت در شیوه های تبلیغات، تابلو های روان جایگزین تابلو های قدیمی و بنر ها شده اند. و تابلو روان فول کالر یا تلویزیون شهری نیز جای بیلبوردها را گرفته اند.

 

 

برای سفارش تلویزیون تالار عروسی.تلویزیون سالنی 09125902103 لطفا کلیک کنید

 

 

در واقع تلویزیون شهری یکی از مهمترین این رسانه های تبلیغاتی است و امروزه خیلی بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. در جدول بالا شما با مطالعه لیست قیمت تابلو روان فول کالر و آشنایی با مشخصات آنها می توانید اطلاعات اولیه را بدست آورید و در صورت تمایل به خرید و کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان مجرب ما تماس بگیرید.

تابلو روان«رفرش ریت» یک تابلو روان LED چیست؟

«رفرش ریت» یک تابلو روان LED عبارت است از تعداد دفعات ارسال داده (دیتا) به نمایشگر در یک ثانیه. «رفرش ریت» با «تعداد فریم در هر ثانیه» متفاوت است. چرا که «رفرش ریت» یک نمایشگر شامل فریم های تکراری یکسان نیز می شود، در حالی که « فریم ریت» مشخص می کند که «سورس ویدیو» در هر ثانیه چند بار می تواند یک فریم از داده های تازه (جدید) را به نمایشگر ارسال کند.

برای ارتباط جهت تعمیر تلویزیون شهری خود روی لینک زیر کلیک کنید

تعمیر تلویزیون شهری تعمیرات تلویزیون شهری 09125902103

برای مثال، بیشتر پروژکتورهای پخش فیلم در هر ثانیه ۲۴ فریم تازه را از سورس ویدیو دریافت می کنند، اما هر کدام از این فریم ها با استفاده از شاتر جلوی لامپ پروژکتور، قبل از رسیدن فریم تازه بعدی از سورس ویدیو، ۲ یا ۳ بار بر روی پرده نمایش تابانده می شوند.

بنابراین ممکن است یک پروژکتور فیلم با «فریم ریت» ۲۴ فریم در ثانیه کار کند، اما «رفرش ریت» آن ۴۸ یا ۷۲ باشد.

چرا «رفرش ریت» را افزایش می دهیم؟

برای یک تابلو روان تمام رنگی (فول کالر)، مقدار «رفرش ریت» حداقل باید ۴۰۰ باشد. زمانی که «رفرش ریت» حدود ۴۰۰ باشد و با دوربین از نمایشگر فیلمبرداری کنید،  فیلم گرفته شده مقداری فیلکر ( Filker ) خواهد داشت.

فیلکر یعنی تصویر نمایشگر چشمک زن می باشد. اگرچه با نگاه کردن مستقیم به تابلو روان فیلکر را احساس نمی کنید ولی اگر به فیلم گرفته شده از نمایشگر نگاه کنید، فیلکر را احساس خواهید کرد.

برای اینکه فیلم گرفته شده دارای فیلکر نباشد، لازم است که مقدار «رفرش ریت» را بالای Hz 1000 انتخاب کنید.

در کارت کنترل های مدرن بسته به ابعاد نمایشگر و نیز نوع اسکن، «رفرش ریت» را می توان تا Hz 9000 هم بالا برد.

پس هر چه رفرش کارت کنترل را بالاتر ببریم، تصویر روان تر و بدون فیلکر بهتری خواهیم داشت.

اما رفرش بالا معایبی هم دارد؛

هر چقدر رفرش را بالاتر انتخاب کنید به این معنی خواهد بود که در یک ثانیه اطلاعات بیشتری را به نمایشگر ارسال می کنید و در نتیجه میزان (Brightness) شدت نور کمتر خواهد شد.

افزایش فرکانس کلاک کارت کنترل می تواند تا حدودی به مشکل کاهش شدت نور کمک کند. چرا که در این حالت اطلاعات برای ارسال به زمان کمتری نیاز دارند. ولی کلاک هم محدودیت های خاص خود را دارد و از یک مقدار خاص نمی تواند بیشتر شود.

برای رفرش ریت های بالا پروسسور کارت کنترل باید قادر باشد تا با فرکانس بالاتر کار کند، در غیر اینصورت ممکن است خط ها و یا سایه های ناخواسته در تصویر ایجاد شود.

یکی دیگر از معایب «رفرش ریت» بالا کاهش طول عمر نمایشگر می باشد.

بنابراین انتخاب مقدار صحیح «رفرش ریت» باید مطابق با نیازهای پروژه از قبیل نداشتن فیلکر، شدت نور و طول عمر باشد.

تابلو روان

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره قیمت تابلو روان و مشاوره برای انتخاب بهترین تابلو روان تک رنگ یا فول کالر ، می توانید با شماره تلفن 09125902103 تماس حاصل فرمایید. شما با کمک مشاوره رایگان ما قبل از خرید، می توانید نتایج حاصل از این سرمایه گذاری را بالا ببرید و با هزینه کمتر، بیشتر و بهتر دیده شوید و فروش خود را افزایش دهید.

برای آگاهی از شرایط و نحوه اجرای تلویزیون شهری سه بعدی بر روی لینک زیر کلیک کنید

تلویزیون شهری چهار بعدی . تلویزیون شهری سه بعدی 09125902103

 

استفاده از تابلو روان خبری در جاده ها

یکی از کاربردهای تابلو روان استفاده از آن ها در جاده ها جهت مطلع کردن رانندگان از اتفاقات جاده ای موقت و وضع ترافیکی در هر لحظه است. به این نوع تابلو روان، تابلوهای پیام متغیر می گویند. این تابلو روان ها معمولا از طریق شبکه محلی و یا لینک های رادیویی به مراکزی متصل هستند که توسط یک سری افراد تحت کنترل قرار دارند. تابلوهای پیام متغیر بخش مهمی از سیستم های حمل و نقل هوشمند هستند و هدف از استفاده از اینگونه تابلو روان ها فراهم کردن اطلاعات اجباری و یا کمکی برای رانندگان در جاده هاست. مزایای احتمالی استفاده از تابلو روان در جاده ها می تواند شامل: کاهش فشار روانی رانندگان، کاهش مقدار زمان سپری شده در جاده ها و نیز ایمنی ترافیکی بیشتر باشد.

امروزه با توجه به اهمیت روز افزون کنترل ترافیک و سیستم های جاده ای و انتقال اطلاعات و گزارش های لحظه ای وضعیت مسیرها به رانندگان، جایگاه ویژه ای برای تابلوهای اعلام پیام متغیر با استفاده از تابلو روان، ایجاد گردیده است.

ساختار محتوای پیام در تابلو روان های خبری

پیام های تابلو روان متغیر خبری را می توان به دو دسته پیام های ترافیکی در شرایط اضطرار ترافیکی و پیام های عمومی در شرایط غیر اضطرار تقسیم نمود. شرایط اضطرار ترافیکی به شرایطی اطلاق می شود که وقوع یک رخداد غیر معمول نظیر تصادف یا تعمیرات در معابر و یا حجم ترافیک قابل توجه در آن، به شرایطی منجر می گردد که ارائه راهکارهایی در خصوص بهبود وضعیت ترافیک در معبر را اجتناب ناپذیر می نماید.

رنگ پیام در تابلو روان های خبری

در دستورالعملی درباره مکان یابی تابلوهای پیام متغیر، آمده است: پیام ثبت شده بر روی تابلو روان می بایست از وضوح کافی جهت مشاهده توسط رانندگان در شرایط مختلف روشنایی محیط و نیز در برابر نور مستقیم خورشید برخوردار باشد. بر این اساس می بایست در انتخاب رنگ پیام ها دقت کافی نمود. در این خصوص استفاده از طیف زرد برای نمایش پیام ها با توجه به امکان مشاهده و وضوح آن در شرایط مختلف روشنایی توصیه می شود. استفاده از طیف قرمز نیز در خصوص پیام ها با مضامین اعلام خطر یا محدودیت به منظور جلب توجه بیشتر رانندگان بلا اشکال می باشد.

نحوه نمایش پیام در تابلو روان های خبری

در دستورالعمل بهره برداری از تابلو روان های خبری ذکر شده است: نمایش پیام تابلو روان خبری نباید به صورت انیمیشن، فلش های سریع، حالت محو شدن، انفجاری و یا هر حالتی که منجر به از بین رفتن تمرکز رانندگان گردد، باشد. همچنین در صورتی که نمایش طولانی مدت پیام ضرورت داشته باشد، پیام می بایست به صورت چشمک زن نمایش داده شود. همچنین لازم است پیام های عمومی برای جلوگیری از عدم یکنواختی و در نتیجه کاهش توجه رانندگان به صورت مستمر تغییر یابند.

سلامت و پیروز باشید

 

برای مشاهده سایر محصولات کلیک کنید: چلنیوم، تلویزیون شهری، کامپوزیت

4.99/5 (3,325)

لطفا امتیاز دهید

About The Author

Related posts

Leave a Reply